fbpx

WIE WIJ ZIJN.

DIT IS ONS VERHAAL

We zoeken als mens de grenzen op van ons kunnen. Zowel fysiek als mentaal. Soms overschrijden we een fysieke grens. Dat kan bewust, onbewust of ongelukkig gebeuren. De klachten die daaruit voortkomen zijn we liever kwijt dan rijk en daar kunnen we soms zeker professionele hulp bij gebruiken. Fyzio Totaal is er voor iedereen, jong en oud, die sport of orthopedie gerelateerde klachten ervaart. Van kortstondige (sport)blessures tot langdurige revalidatietrajecten.

Wat mag je als patiënt van ons verwachten?
Dat we vooraf met je bespreken hoe we het behandeltraject zien. En ook als er gedurende het traject iets veranderd in de omstandigheden communiceren we duidelijk over het pad naar jouw herstel. Geen vage termen, maar een heldere uitleg die voor iedereen begrijpbaar is. En kunnen wij niet de meest optimale oplossing bieden, dan zul je dat ook eerlijk van ons horen. We zullen samen zoeken naar de beste vervolgstap voor jou. Wat verwachten wij van onze patiënten? Motivatie om samen een team te vormen voor optimaal herstel. Onze contactmomenten zijn maar een klein onderdeel van het geheel. Mentale en fysieke inzet naast de behandelmomenten van jou als patiënt zijn onmisbaar.

Gedreven door liefde voor het vak
Niet de grootste, wel de beste. Daar gaan we voor. Ons werkgebied is Wierden en omgeving, maar natuurlijk is iedereen welkom. We houden van ons vak en kijken met ons team altijd waar we kunnen blijven leren. Nieuwe ontwikkelingen pakken we met beide handen aan, maar zetten we alleen in als we zelf overtuigd zijn van de werking. Binnen ons team is er veel ruimte voor positieve feedback. Dat kan alleen met een team dat elkaars kracht erkent, nauw samenwerkt en waar ook ruimte is voor humor. Daar hoef je bij ons niet achteraan! We kijken graag naar het hele plaatje van jouw gezondheid, maar weten goed waar onze eigen kracht ligt. Voor andere vakgebieden zoeken we naar gelijkgestemden. Partners die de beste in hun vakgebied zijn binnen onze regio en die werken vanuit dezelfde doelen. Dit alles zorgt ervoor dat wij samenwerken aan optimaal herstel. In de breedste zin van het woord.

Fyzio Totaal
Jouw herstel geeft ons energie

Open chat
1
Wil je ons iets vragen? App ons!
Welkom bij Fyzio Totaal. Afspraak maken? Dat kan ook via WhatsApp!