Sport spreekuur

Soms heb je als sporter een klacht waarmee je niet meteen naar de huisarts of fysiotherapeut wilt gaan. Gewoonweg omdat de klacht niet erg genoeg is of omdat je het jammer vindt dat het ten koste gaat van de behandelingen in je zorgpakket. Toch is het soms wel prettig om advies te krijgen van een (sport)fysiotherapeut zodat je weet wat je wel of niet kunt en mag wat betreft het sporten. Op deze manier voorkom je dat beginnende klachten verergeren omdat er tijdig een diagnose wordt gesteld.

Of je nou aan topsport doet, recreatief sport, in groepsverband of individueel, het sportspreekuur van Fyzio Totaal is bedoelt voor elke sporter. Aan het spreekuur zijn verder geen kosten verbonden. Tijdens een screening van 10 minuten wordt de blessure/klacht in kaart gebracht. Vanuit daar krijg je advies en wordt er eventueel een behandelplan opgesteld.

Mocht het wenselijk zijn dan kan het onderzoek worden uitgebreid met een echografisch onderzoek, om de kwaliteit van verschillende weefsels in beeld te brengen. Hiervoor zal een andere afspraak gepland moeten worden.

revalidatie