Samenwerking Fyzio Totaal en WVC Volley

Wij zijn trots om te kunnen melden dat de praktijk vanaf januari 2020 een samenwerkingsverband aangaat met WVC Volley. De fysiotherapeuten van Fyzio Totaal hebben de afgelopen jaren al verscheidene leden van WVC Volley in de praktijk onder behandeling gehad. 

De praktijk
Fyzio Totaal richt zich al jaren op sport gerelateerde-, en orthopedische klachten. Hiervoor zijn diverse specialisaties aanwezig die gericht zijn op revalidatie en sportbegeleiding. Door de aanwezigheid van sportfysiotherapeuten, een manueel therapeut en verscheidene andere specialisaties, beschikt de praktijk over de benodigde kennis en kunde. Eén van de specialisaties is de echografie. Hierdoor kunnen de fysiotherapeuten van Fyzio Totaal een snelle diagnose stellen waardoor er bij een blessure of klacht meteen gestart kan worden met het herstel en/of de revalidatie.

De samenwerking
Daar waar wenselijk kunnen de leden van de vereniging medisch begeleid worden door de fysiotherapeuten uit onze praktijk. Het doel hiervan is om blessures in een vroeg stadium te signaleren en waar mogelijk te voorkomen.

 

Sportspreekuur
Voor sportmedische adviezen en de screening van blessures is er wekelijks op maandag en donderdag van 18.30u – 19.00u een sportspreekuur op de praktijk. Tijdens dit sportspreekuur wordt er een screening gedaan en zal de fysiotherapeut advies uitbrengen over de te nemen vervolgstappen bij een (beginnende)blessure. Het maken van een afspraak is noodzakelijk. Wanneer een jeugdlid een afspraak wil maken voor het sportspreekuur, kan dat via het formulier onder aan deze pagina of door contact op te nemen met onze praktijk. 

Sponsoring
Naast de fysiotherapeutische diensten is Fyzio Totaal vanaf het seizoen 2020-2021 ook kledingsponsor van WVC Volley. Dit betekent dat Fyzio Totaal als trotse sponsor op alle wedstrijdshirts van WVC Volley leden te vinden is!

Is het gewenste tijdstip niet meer beschikbaar of zit het sportspreekuur vol? Neem dan contact op met de praktijk en wij zullen kijken naar een gepast tijdstip!

Boekingssysteem
Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar