Samenwerking Fyzio Totaal en Bodyfit

Wij zijn trots op ons samenwerkingsverband met Bodyfit sinds 2017. De fysiotherapeuten van Fyzio Totaal hebben de afgelopen jaren al verscheidene leden van Bodyfit in de praktijk onder behandeling gehad en begeleid bij hun blessures. 

De praktijk
Fyzio Totaal richt zich al jaren op sport gerelateerde-, en orthopedische klachten. Hiervoor zijn diverse specialisaties aanwezig die gericht zijn op revalidatie en sportbegeleiding. Door de aanwezigheid van sportfysiotherapeuten, een manueel therapeut en verscheidene andere specialisaties, beschikt de praktijk over de benodigde kennis en kunde. Eén van de specialisaties is de echografie. Hierdoor kunnen de fysiotherapeuten van Fyzio Totaal een snelle diagnose stellen waardoor er bij een blessure of klacht meteen gestart kan worden met het herstel en/of de revalidatie.

De samenwerking
Daar waar wenselijk kunnen de leden van Bodyfit medisch begeleid worden door de fysiotherapeuten uit onze praktijk. Het doel hiervan is om blessures in een vroeg stadium te signaleren en waar mogelijk te voorkomen.

Sportspreekuur
Voor sportmedische adviezen en de screening van blessures is er wekelijks op maandag en donderdag van 18.30u – 19.00u een sportspreekuur op de praktijk. Tijdens dit sportspreekuur wordt er een screening gedaan en zal de fysiotherapeut advies uitbrengen over de te nemen vervolgstappen bij een (beginnende)blessure. Het maken van een afspraak is noodzakelijk. Wanneer een lid een afspraak wil maken voor het sportspreekuur, kan dat via het formulier onder aan deze pagina of door contact op te nemen met onze praktijk. 

 

Afspraak maken

Boekingssysteem
Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar