TEAM

Als team staan wij graag voor jullie klaar. Binnen ons team hebben wij alle benodigde kennis en specialisaties op gebied van sport en orthopedie.

robtibbenfyziototaal

Rob Tibben

manueeltherapeut

´Als praktijkeigenaar ben ik er trots op dat mijn team iedere dag weer vol passie klaar staat om onze patiëntengroep te voorzien van de beste zorg. Samen blijven we zoeken naar innovaties om ons vak maar ook zeker ons werkplezier te vergroten.´  

Aandachtsgebieden:
– Manuele therapie 
– Fascia Therapie
– Dry Needling


BIG-registratie nummer: 49052874104

Lars van der Werf

fysiotherapeut

´Om samen met de mensen die ik behandel tot de oplossing van de klacht te komen vind ik het allermooiste aan mijn vak. Zeker wanneer je mensen kunt helpen hun klachten te voorkomen. Dat maakt mijn werk zo mooi.´

Aandachtsgebieden:
– Dry Needling
– Echografie
– Revalidaties
– Praktijkmanagement

BIG-registratie nummer: 29920031504

Mayke Wetering

Sportfysiotherapeut

Samen met de patient en collega’s werken aan optimaal herstel van onze patienten, dat is wat ons vak mooi maakt. Na een blessure of operatie terug naar het oude niveau qua sport of in de thuissituatie, ieder levert op zijn eigen manier een topprestatie tijdens de revalidatie. 

Aandachtsgebieden:
– Sport Fysiotherapie 
– Sport testen
– Fascia Therapie 
– Dry Needling 
– Revalidaties

BIG-registratie nummer: 39914511004

Jan Willem ten Hove

fysiotherapeut

Het mooiste vind ik dat we als team, met ieder een eigen specialisme, samenwerken met de u als patiënt. Niet alleen door op korte termijn een klacht proberen te verhelpen, maar samen te kijken naar de oorzaak van uw klacht. Dit alles in een fijne sfeer waarin u zich thuis voelt. 

Aandachtsgebieden:
– Schouder klachten 
– Dry Needling
– Medische training

 

BIG-registratie nummer: 19916217804

Nikita Zweers

fysiotherapeut

Wat mijn vak zo mooi maakt is een passende behandeling geven waarin de patiënt een actieve rol aan neemt en daarbij horende  verantwoordelijkheid draagt. Een optimale samenwerking tussen patiënt, therapeut en collega therapeut is hierbij van belang en daarvoor bent u bij ons op de juiste plek. 

Aandachtsgebieden:
– Dry Needling
– Medische training
– Fitheidstesten

BIG-registratie nummer: 89922864304

Minou Elzinga

Assistent fysiotherapeut

Ik hou van afwisselend werk en uitdagingen. Daarnaast wil ik graag nieuwe dingen leren en ontdekken om zo hierin te groeien. Doordat ik bij Fyzio Totaal zowel ondersteun in training als baliewerkzaamheden uitvoer maakt dit het voor mij zo leuk!


Aandachtsgebieden:
– Sportmassage
– Pilates
– Medische training