GAME READY

Wat is het en hoe werkt het?
Snel herstellen, of het nu gaat om een topatleet of een doorsnee actief persoon, niemand zit te wachten op een langdurig herstel van spier-, pees- en botletsel. RICE (Rust, Ijs, Compressie en Elevatie) is een bewezen methode voor revalidatie en behandeling. Game Ready biedt regelbare koudetherapie en cyclische compressie in één gebruiksvriendelijk systeem. Zo zijn twee gecompliceerde methodes eenvoudig toe te passen. Game Ready is een krachtig hulpmiddel voor herstel en behandeling van weefselblessures en het herstel na een operatie. 

Het Game-Ready systeem is een aanpasbare koudetherapie met cyclische compressie. Het is bewezen dat koude therapie pijn, spierkrampen, weefselschade en zwellingen vermindert. Het is bewezen dat compressie zwellingen beperkt, oedeemvorming controleert en het genezingsproces versnelt. De cyclische compressie zorgt ervoor dat de bandage zich aanpast aan de contouren van het lichaam voor betere koudetherapie.

Er zijn meerdere opzetstukken om aan te sluiten op het systeem.  Onze praktijk beschikt onder andere over opzetstukken voor enkel, kuit en knie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken om te kijken of deze therapie voor u geschikt is.

 

De Game Ready wordt o.a. gebruikt door: Ajax, PSV, Feyenoord, Nederlands Elftal en diverse topsportbonden.