Wat mensen zeggen?

“Na de operatie, waarbij ik een nieuwe knie kreeg, kwam ik bij Fyzio Totaal terecht.  Ze hebben me daar geweldig goed begeleid op weg naar een volledig herstel. Naast de behandeling wisten ze me gerust te stellen en moed te geven.  Na een half jaar was mijn andere knie aan de beurt. Andere klachten waar toch echt wel een andere behandeling voor nodig was. Dankzij de deskundigheid en de geweldige begeleiding die ze in huis hebben is het ook met deze knie weer helemaal goed gekomen.”
E. Rouwers
“Omdat ze bij Fyzio Totaal gespecialiseerd zijn in sport en orthopedische klachten ben ik met mijn knieblessure naar hun toe gegaan. Door middel van een echo kon de klacht goed in kaart worden gebracht en kon er een juist behandelplan opgesteld worden. Na 3 weken intensieve therapie kon ik het sporten langzaam weer oppakken. Na 6 weken was ik weer pijnvrij! Kortom: een fijne praktijk met goede fysiotherapeuten.”
E. Hoekstra
“Ik kom nooit bij een fysiotherapeut. Maar als je er dan toch een nodig hebt, is het prettig om een vakkundige fysiotherapeut te krijgen zoals ik die heb gehad bij Fyzio Totaal.  Zo hoort zorg te zijn, prima.”


M.Kuipers
“De fysiotherapeuten zijn echt betrokken bij je. Ze luisteren goed naar je verhaal en hebben snel door waar het probleem ligt. Door middel van dry needling, een specialisatie binnen de praktijk van Fyzio Totaal, voel ik me veel ontspannender en kan ik weer lekker bewegen.”
M. Huiskes

Openingstijden:

Maandag:    07.30u – 20.30u
Dinsdag:      07.30u – 20.30u
Woensdag:  07.30u – 20.30u
Donderdag: 07.30u – 20.30u
Vrijdag:        07.30u – 17.00u

Contactgegevens:

                 Fyzio Totaal               
                    Nijverheidsstraat 7               
                   7641 AB Wierden                  
                  Telefoon: 0546 570 849      
                 E-mail: info@fyziototaal.nl