Sport fysiotherapie en revalidatie wierden

Fysio Training

Fysiotraining is gericht op het verbeteren van de algehele fitheid van je lichaam. De focus ligt daarbij op preventie en revalidatie. Kracht, balans, coördinatie en conditie zijn de bouwstenen van de training.

Tibben-7057

Fysio Fitheidscan

Beweeg je wel genoeg? Ben je niet te zwaar? Hoe fit ben jij nou eigenlijk? Om hierachter te komen kun je bij ons een fitheidscan doen.

sportfysiotherapie en revalidatie wierden

Performance Check

Deze screening bestaat uit een aantal individuele testen die de mobiliteit, kracht en stabiliteit van een sporter in kaart brengen. Daarnaast wordt ook de techniek van het bewegen gescreend.

Tibben-2-3

Fyzio Kids

Wij zien veel kinderen in de puber leeftijd met klachten vanwege hun snelle groei. Essentieel is dan dat ze blijven bewegen en goed belastbaar blijven.

Sportmassage

Bij onvoldoende herstel na belasting kan er overbelasting ontstaan wat kan leiden tot vermoeidheidsklachten, stijfheid en pijn. Een herstel bevorderende (sport)massage kan uitkomst bieden.

revalidatie

Sport spreekuur

Of je nou aan topsport doet, recreatief sport, in groepsverband of individueel, het sportspreekuur van Fyzio Totaal is bedoelt voor elke sporter. Aan het spreekuur zijn verder geen kosten verbonden.