Feet Support

Mijn naam is Coen Smit, eigenaar van podotherapie praktijk Feet Support. Samen met mijn collega podotherapeut Nadia Winkeler help ik u weer gezond te bewegen zonder pijn.
Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam. Mensen met voetproblemen kunnen ook andere klachten ontwikkelen aan de enkels, knieën, heupen of rug. Een podotherapeut is specialist op het gebied van klachten die voortkomen uit voetproblemen. Naast de algemene podotherapie is Feet Support ook gespecialiseerd in kinderpodotherapie en sportpodotherapie. Bij de sportpodotherapie wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met de beweegpatronen en technieken die bij de sport horen, als ook de ondergrond waarop getraind wordt. Onze behandeling kan uiteenlopen van het aanmeten van steunzolen en sportzolen tot het geven van oefentherapie en het behandelen van huid- en nagelaandoeningen. Ook kunt u terecht voor op maat gemaakte sandalen met een ingebouwde orthopedische zool. Met veel persoonlijke aandacht en innovatieve onderzoekstechnieken hebben we alles in huis voor een optimaal resultaat. Zo kunnen we zelfs steunzolen printen met onze speciale 3D-printer voor de meest perfecte pasvorm.

Samenwerking
Wij vinden het belangrijk om kennis en kunde te delen, zodat we u nog beter kunnen helpen. Soms vraagt een voetprobleem om een oplossing vanuit verschillende vakgebieden. Onze praktijk werkt daarom samen met de specialisten van Fyzio Totaal voor een unieke en complete behandeling, volledig afgestemd op wat uw lichaam nodig heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in:
– Diagnostiek en behandeling bij voetklachten
– Ondersteuning revalidatie bij (top)sporters
– Knie, heup, rugklachten
– Hielblessures
– Loop- en bewegingsanalyses m.b.v. video
– Drukmeeting analyses

Wat neemt u mee tijdens u eerste bezoek?
– (Sport)schoenen die u nu gebruikt
– Geschikte kleding voor onderzoek en bewegingsanalyse
– Identiteitsbewijs, verzekeringsgegevens en een eventuele verwijsbrief van de arts

Verzekering en kosten
– De vergoeding voor (sport)podotherapie is afhankelijk van de ziektekostenverzekeraar en de aanvullende polis. 

Afspraak maken bij Feet Support in Wierden?
Ons bezoekadres is gelegen op de Nijverheidsstraat 7 in Wierden. Wilt u telefonisch een afspraak maken bel dan 0548-226288 of bezoek de website www.feetsupport.nl