Corona virus

UPDATE CORONA VIRUS (15-12-2020)

In tegenstelling tot de eerste coronagolf mogen wij als medisch contactberoep onze zorg blijven verlenen. Onze praktijk blijft dus geopend en de geplande afspraken kunnen gewoon door gaan. Wij willen de zorg samen met u veilig laten verlopen en rekenen (net zoals afgelopen maanden) op jullie medewerking! Wel blijven onderstaande regels van toepassing.

UPDATE CORONAVIRUS (01-05-2020)

Wij mogen weer beginnen!
Eind vorige week hebben wij groen licht gekregen van het RIVM om onze zorg weer langzaam op te schalen. Langzaam betekent dat wij nog niet direct iedereen kunnen behandelen. Middels een strenge vragenlijst stellen wij vast of therapie op de praktijk verantwoord is. De laatste weken zijn wij druk bezig geweest onze praktijk ´´Corona proof´´ te maken.
Aangezien wij al ruim voorbereid waren door onder andere onze inrichting, looproutes en hygiëne protocol aan te passen kunnen wij vanaf deze week weer meer behandelen. Heb je klachten? Schroom niet om te bellen! Samen bepalen we of het nodig is om op de praktijk te komen of om u eventueel op een andere manier te helpen.
Komt u naar de praktijk? dan vragen wij u de volgende maatregelen in acht te nemen;
🔷 Kom zoveel mogelijk alleen.
🔷 Wij behandelen alleen op afspraak.
🔷 Neem minimaal 2 handdoeken mee.
🔷 Wacht in de wachtkamer totdat 1 van onze fysiotherapeuten u op komt halen.
🔷 Bij klachten, of twijfelachtige klachten vooraf bellen.
🔷 Wij gebruiken waar nodig mondkapjes/ handschoenen.

UPDATE CORONAVIRUS (28-04-2020)

De afgelopen weken is er door ons team hard gewerkt om de praktijk ´1,5 meter proof´ te maken. Op dit moment wachten wij op groen licht van onze beroepsgroep en het RIVM om onze zorg weer veilig en effectief of te kunnen schalen. 

Hierdoor een impressie van de voortgang van de afgelopen weken. 

UPDATE CORONAVIRUS (02-04-2020)

De laatste update omtrent de ontwikkelingen in de praktijk zijn te vinden in onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze link linksboven in het scherm.

UPDATE CORONA VIRUS (22-03-2020)

In een tijd waarin we allemaal onze verantwoording moeten nemen, doen wij dat als praktijk ook.

Gezien de snelle ontwikkelingen rondom het corona virus hebben wij als team van Fyzio Totaal besloten om vanaf maandag (tot minimaal 6 april) te stoppen met de fysieke behandelingen. In noodgevallen of bij acute klachten zullen we per persoon screenen of een eventuele behandeling mogelijk is.

Dat we de aankomende weken de deuren gesloten houden, betekent niet dat we je niet kunnen helpen. Zoals jullie van Fyzio Totaal gewend zijn, staan we ook nu voor je klaar!De afgelopen week is er door ons team hard gewerkt om het videobellen mogelijk te maken. Hiermee kunnen wij mensen met klachten op afstand voorzien van informatie en op die manier helpen.

Wij blijven elke dag bereikbaar via mail, telefoon of WhatsApp. Dus heb je een vraag over een klacht, weet je niet goed wat je wel of niet mag….wij staan voor je klaar! Ondanks dat je niet naar de praktijk kunt komen, kunnen we je op vele manieren helpen.

Wij hopen dat we, door het nemen van deze beslissing, kunnen bijdragen aan het tegengaan van de snelle verspreiding van het corona virus.