FyZoKo

Eerste FyZoKo symposium is een feit

FyZoKo staat voor de fysiotherapie praktijken Fyzio Totaal, ZorgSaam en Fysiotherapie Koninginnenweg. 
In een veranderende zorgmarkt kun je het alleen doen of je zoekt de juiste partners om elkaar te versterken en samen het verschil te maken. Dit is de gedachte die drie gelijkdenkende praktijken uit Wierden, Nijverdal en Rijssen 3 jaar geleden hadden tijdens hun eerste gezamenlijke kop koffie. 
 
Zo is deze samenwerking ontstaan. Elkaar vinden op inhoud en gezamenlijke kennis. Door samen op te trekken met behoud van ieders eigen identiteit kunnen we veel van elkaar leren op alle vlakken. Hieruit is ook dit eerste FyZoKo Symposium ontstaan. Een symposium met input van alle medewerkers (middels intervisie groepen), een inspirerende lezing van oud Tour winnaar Rob Harmeling en als afsluiter een heerlijke verzorgde bbq van Beefs & Beer. 
 
De basis voor een mooie samenwerking is hiermee gelegd en zal in de toekomst verder uitgebouwd gaan worden. En welk voordeel levert dat op voor onze patiënten? Meer collega’s betekent samen meer kennis. Elkaar weten te benutten op ieders specialisme betekent dat we nog meer kwaliteit kunnen leveren om jouw klacht op te lossen. Én wat merk je er nu echt van? Dat de behandelingen nog beter worden dan dat je van ons gewend bent